Pappilan hätävara
Ainekset (4 annosta)
150 g
keksejä (esim. Digestive)
2 dl
vispikermaa
2 dl
maitorahkaa
1 prk
kondensoitua maitoa (n. 400 g)
2
banaania
2 dl
vadelmia
Koristeluun
vadelmia
Tee näin
15 min{
AKTIIVINEN15 min
PASSIIVINEN
1. Murustele keksit. Vaahdota kerma. Notkista maitorahka ja kondensoitu maito keskenään kulhossa. Lisää seos kermavaahtoon kevyesti nostellen.
2. Soseuta banaani ja vadelmat haarukkaa apuna käyttäen.
3. Lusikoi tarjoilukulhon pohjalle puolet kekseistä ja sen päälle puolet banaani-vadelmaseoksesta. Jatka lisäämällä seuraavaksi puolet kondensoidulla maidolla maustetusta kerma-rahkasta. Tee toinen kerros samalla tavalla. Koristele pappilan hätävara vadelmilla.
for full recipes please see : www.meillakotona.fi
150 g
keksejä (esim. Digestive)
2 dl
vispikermaa
2 dl
maitorahkaa
1 prk
kondensoitua maitoa (n. 400 g)
2
banaania
2 dl
vadelmia
Koristeluun
vadelmia
Tee näin
15 min{
AKTIIVINEN15 min
PASSIIVINEN
1. Murustele keksit. Vaahdota kerma. Notkista maitorahka ja kondensoitu maito keskenään kulhossa. Lisää seos kermavaahtoon kevyesti nostellen.
2. Soseuta banaani ja vadelmat haarukkaa apuna käyttäen.
3. Lusikoi tarjoilukulhon pohjalle puolet kekseistä ja sen päälle puolet banaani-vadelmaseoksesta. Jatka lisäämällä seuraavaksi puolet kondensoidulla maidolla maustetusta kerma-rahkasta. Tee toinen kerros samalla tavalla. Koristele pappilan hätävara vadelmilla.
for full recipes please see : www.meillakotona.fi
0 Response to "Pappilan hätävara"
Posting Komentar