LEFTOVER MASHED POTATO PUFFS

Ja, Muffins können auch herzhaft. Und wie! Diese kleinen Törtchen sind so unwiderstehlich gut, dass du den süßen Klassiker zu keiner Zeit vermisst. Das Besondere ist nicht nur das Herz aus Tomate und Feta, sondern auch der verführerische Duft von Rosmarin. Ein mediterraner Augenschmaus zum Jahresbeginn!

Author: Reeni
Recipe type: Side Dish
Cuisine: American
Serves: about 8 puffs


Ingredients

  • 2 eggs
  • ⅓ cup sour cream, plus more for serving
  • 1 heaping cup shredded sharp cheddar cheese
  • 2 tablespoons grated Parmesan
  • 2 tablespoons chopped chives
  • salt and black pepper, to taste
  • 3 cups mashed potatoes

Instructions

  1. Preheat oven to 400 degrees F. Butter 8 - 9 of the wells of a cupcake pan - preferably nonstick.
  2. In a medium mixing bowl whisk the eggs then whisk in the sour cream. Mix in both cheeses and the chives.
  3. Taste the potatoes and season them with salt and pepper if needed. Add them to the bowl and mix well.
  4. Spoon them into the pan filling the cups just to the top or a little below.
  5. ................................


for full instruction please see : www.cinnamonspiceandeverythingnice.com

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